READINGS

Readings:

Wanneer je bij mij komt voor een reading, zal ik je niet alleen steunen als slachtoffer, maar samen met jou de moed hebben om door jouw pijn te gaan en nieuwe paden te ontdekken.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het geven van consulten en readings heb ik nog nooit dezelfde boodschap ontvangen. Elke reading is uniek en biedt precies wat je op dat moment in je leven nodig hebt. Ik kan diep in jouw Akasha, je zielenboek, duiken en daar de inzichten vinden die je zoekt.

In deze tijd van het Grote Ontwaken, kunnen we niet meer om de veranderingen heen. We bewegen naar het Aquariustijdperk van licht en liefde, saamhorigheid en eenheid. Het is een prachtige tijd om in te leven, en jij hebt ervoor gekozen om hierbij te zijn.

Soms kan het leven moeilijk zijn en kun je het gevoel hebben dat je de weg kwijt bent of onzeker bent. Samen zullen we kijken naar wat jouw beste weg is, met vertrouwen en kracht. We kunnen de mogelijkheden onderzoeken, met of zonder kaarten en orakels.

Je kunt mij consulteren via deze website.

Veel liefde,

GrandMotherBlackRaven / Ilona Roem ® 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.